Leírás és Paraméterek
Tárolási feltétel: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
Főzésii javaslat: tegyük a tésztát tízszeres mennyiségű, forrásban lévő, enyhén sós vízbe, majd az újraforrástól számítva főzzük 9 percig, közben kevergessük, végül szűrjük le.
Összetevők: fehér kukoricaliszt 61%, sárga kukoricaliszt 33%, rizsliszt 4,8%, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei.
A termék nyomokban szóját tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g-ban | |
Energia | 1525 kJ/360 kcal |
Zsír | 1,5 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 79 g |
- amelyből cukrok | 0,6 g |
Rost | 2,0 g |
Fehérje | 6,5 g |
Só | 0,02 g |
Leírás
Tárolási feltétel: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
Főzésii javaslat: tegyük a tésztát tízszeres mennyiségű, forrásban lévő, enyhén sós vízbe, majd az újraforrástól számítva főzzük 9 percig, közben kevergessük, végül szűrjük le.
Összetevők: fehér kukoricaliszt 61%, sárga kukoricaliszt 33%, rizsliszt 4,8%, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei.
A termék nyomokban szóját tartalmazhat.
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g-ban | |
Energia | 1525 kJ/360 kcal |
Zsír | 1,5 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 79 g |
- amelyből cukrok | 0,6 g |
Rost | 2,0 g |
Fehérje | 6,5 g |
Só | 0,02 g |