Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üzletláncunk immár 25 éve több mint 2300 boltjával az emberek mindennapjainak része. A családok számára szükséges napi élelmiszereket, háztartási vegyi árukat 1400 településeken biztosítjuk.

Így bátran mondhatjuk, hogy a Coop mindannyiunk „jó szomszédja”. Vásárlóink számunkra épp olyan fontosak a legkisebb falvakban, mint a nagyvárosban élők.

Magyar üzletláncként elkötelezettek vagyunk a hazai élelmiszerek forgalmazása iránt, kiemelten fontos számunkra, hogy minél több család asztalára minőségi itthon készült hazai alapanyag kerülhessen.

Vásárlóink igényeihez alkalmazkodva üzleteink kínálatát folyamatosan bővítjük, így az élelmiszereinken kívül választékunkat hónapról hónapra népszerű és nemzetközileg is elismert minőségi márkák termékeivel is kibővítjük, melyekkel vásárlóink otthonaikat, konyhájukat, háztartásukat színesíthetik.

Szeretnénk, ha ezen kiváló minőségű termékek minél több vásárlónk számára elérhető lenne, ezért hoztuk létre a Coop a Minőségi Otthonokért! webáruházát.

Gondoskodj te is termékeink segítségével otthonodról az élet minden területéről akár a főzéstől az alvásig.

A minőségi étkezések egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak, így különösen fontossá válnak az ételek előállításához, tálalásához szükséges eszközök és kiegészítők, melyekkel mindennapi környezetünket még otthonosabbá, harmonikusabbá tehetjük.

Termékkollekcióinkkal vásárlóink mindennapi életet és az ahhoz kapcsolódó teendőket szeretnénk jobbá, kényelmesebbé varázsolni. Konyhai eszközeink segítségével a főzéssel eltöltött idő egy élmény is lehet!

Praktikus kiegészítőinkkel pedig az ételkészítés mozzanatait egyszerűbbé, könnyebben elvégezhetővé válnak. Forgalmazott termékeink számos olyan technológiai újdonságot biztosítanak, melyek segítségével te is ízletes és egészséges ételeket készíthetsz az egész család számára.

Megbízható márkáink garanciát jelentenek a minőségre, termékeinket gondosan válogattuk össze, melyek már bizonyítottak és megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Rendeld meg te is kedvenc termékeid otthonodból kényelmesen és varázsold felejthetetlenné mindennapjaid