Leírás és Paraméterek
Tárolási feltétel: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
Főzési javaslat: tegyük a tésztát tízszeres mennyiségű, forrásban lévő, enyhén sós vízbe, majd az újraforrástól számítva főzzük 11 percig, közben kevergessük, végül szűrjük le.
Összetevők: durumbúzadara, ivóvíz
A termék nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g-ban | |
Energia | 1500 kJ/354 kcal |
Zsír | 1,2 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 71 g |
- amelyből cukrok | 3,2 g |
Rost | 3,5 g |
Fehérje | 13 g |
Só | 0 g |
Leírás
Tárolási feltétel: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
Főzési javaslat: tegyük a tésztát tízszeres mennyiségű, forrásban lévő, enyhén sós vízbe, majd az újraforrástól számítva főzzük 11 percig, közben kevergessük, végül szűrjük le.
Összetevők: durumbúzadara, ivóvíz
A termék nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat.
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g-ban | |
Energia | 1500 kJ/354 kcal |
Zsír | 1,2 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 71 g |
- amelyből cukrok | 3,2 g |
Rost | 3,5 g |
Fehérje | 13 g |
Só | 0 g |